Monday, October 17, 2011

Kenaikan Gaji Tahunan SBPA


Info ni dah tersebar meluas di Facebook..aku yang lambat masuk bloh..macam biasalah, roh M lebih banyak ...Kesahihannya aku tak pasti..tapi kalau betul jadual yang diberikan nie, Alhamdullillah lah...

Sebab before this kenaikan gaji bagi gred 17-26 hanya lah RM49.90 setahun..ni kalau betul naik RM120, syukur...kira terasa lah jugak kan..lepas jugak untuk barang dapur setengah bulan kan?

Kalau ada lagi yang tak puas hati dengan kenaikan nie, aku tak tahu lah..bagi aku, nak lebih kena lah usaha lebih...Jangan asyik merungut..apa yang kita dapat, itulah rezeki yang telah Allah turunkan pada kita..

Apa-apa pun, tunggu pekeliling dari JPA keluar dulu ye baru kompem..

2 comments:

  1. betul3x..mmg kna tggu pekeliling..kita ni main agak je..

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!