Tuesday, May 7, 2013

Meatball Abang Burn

Bila ramai sangat yang post pic, buat blogpost pasal Burger Bakar Abang Burn yang sangat famous de amos tu, hati memang meronta-ronta nak cuba..sampai dah setahun kot tapi masih tak berkesempatan nak join orang beratur panjang-panjang semata-mata nak makan burger tu..

Dan bila orang post pic, blog post pasal menu terbaru Abang Burn iaitu Meatball Abang Burn..hati juga meronta-ronta nak cuba..

Finally, semalam peluang tu menjelma di depan mata..erh, ayat apa nieh..ceysss... Makan dekat Ramal Food Junction, Kajang ..tak perlu beratur panjang..sebab awal lagi..menu yang aku cuba ialah Meatball Abang Burn..Tak sampai seminit order dah dapat makanannya.. Sampai kat meja, terus ngap...



ini rupa meatball tersebut
Rm9.90 untuk 10 ketul Meatball & Wedges Bakar...

Komen aku.. biasa je meatball nie..dan tengah pikir sampai sekarang kenapa orang sangat menggilai nya..maybe sebab aku bukanlah penggila meatball tegar, so tak dapat rasai kegilaannya... Daging dia sangat lembut..tapi still takkan membuatkan aku crazy for this sampai sanggup beratur panjang2 untuk repeat makan benda nie.. sorry to say..setiap orang ada selera masing-masing..ini cuma pendapat dari seorang pemakan..

2 comments:

  1. makin femes dek penangan entri dr blogger! bila lah dpt try ni..adehhh

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!