Monday, January 16, 2012

Awak Tuuuu..Rumah Kite Dah Pasang UNIFI.

Sila jangan menjeles okeh..statement sangatlah poyo...Akhirnya berjaya jugak Encik Hubby menggapai cita-citanya nak pasang UNIFI kat rumah.. Streamyx yang ada ni tak cukup laju katanya..Eventhough bagi aku dah laju dah..Tapi dia nak yang lagi laju punya..So,aku pun bertindak ler call UNIFI..Sebab Encik Hubby tu nak nya beria-ia tapi nak kena tunggu aku jugak call..uhuhuhu.. Al-maklumlah, aku nie personal assistant katanya...

After almost 2 weeks register, baru hari nie orang TM datang pasang..and special aku amik cuti arini sebab nak tunggu orang TM datang pasang UNIFI tu... Aku amik pakej yang basic aje.. VIP5. Tuntang-tuntang kejap aje dia pasang tak sampai 30minit rasenya....Dan yang bestnya.... IPTV tu.. ada Channel Korea hokeh..hoyeh hoyeh...Tak silap aku yang tu berbayar punya Channel..tapi dia bagi free kejap agaknya..elok je aku tengok tak payah subscribe pun..huhuuhu...

Hoho..Lepas ni kalau Hubby bising tenet tak laju lagi tak tahu lah kan..

3 comments:

  1. dah pasang unifi. husben sy pn kata nak pasang unifi jgk. tp kat rmh sendiri nnt la. skg ni guna berokband je dulu. huhuhu...

    ReplyDelete
  2. wahh leh d.load movie banyak banyak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang asyik nak mendownload movie je kejenye..uhuhuh

      Delete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!