Monday, July 28, 2014

Salam Aidilfitri

Alhamdulillah tahun nie tahun kedua beraya dengan kehadiran cinta hati tersayang yang kiutmiut...Tapi tahun nie tahun pertama Fateh beraya di kampung papa..Raya Haji pernahlah.. 
Persiapan raya Alhamdullillah dah siap..spend lebih untuk si kecik nie.. Rasa ada dekat 5 pasang kot baju raya dia, padahal balik raya sehari je..huhuhuhu..takpe nanti boleh pakai pergi open house kan...
Kuih raya plak memang failed tak buat..malas sangat..buat dua jenis je tu pun entahla kenapa tahun ni rasa macam tangan tak de seni langsung.. tak memuaskan..padahal every year duk membuat biskut raya...
Dan yang bestnya tahun ni dapat duit raya lebih dari bos..hihikhikhik

Ni boleh simpan untuk lepas raya nanti..duit gaji dah nak abes asyik menyoping aje kejenye...tapi rasa macam tak de beli ape pun duit da nak abes.huhuhuh.. nasibla duit mengalir macam air terjun ...

Tahun ni raya sampai raya pertama je duk kat kampung..erh kampung ke??taman kot.kikikiki.. sebab raya kedua hubby dah keje till raya ketiga..duk rumah membuta je lah aku ngan fateh.... balik taman ni leh beli kerepek bebanyak pastu nanti mkn kepek sambil tengok tv dua hari.hahahaha...

Oklah.. Selamat Hari Raya dari kami semua!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!