Sunday, November 28, 2010

Black Crystal Thermal Sand Dip Therapy

24 November 2010
Update : 26 November 2010

This is sticky mode  entry..please scroll down for the new entry


Syoknya kalau dapat urut badan macam, kan?
Dah la sejak menjak ni asyik sengal-sengal badan aja..
tadi masa buka website GROUPSMORE , nampak ada offer terbaru
Black Crystal Thermal Sand Dip Therapy + Wrap + Full Tummy Massage dari Bella Luna.
Treatment ni untuk membuang segala toksin dalam badan dan juga melancarkan peredaran darah..
Harga sebenar RM289.
Tapi kat GROUPSMORE boleh dapat 90% OFF
So, korang rasa berapa harga dia??
Teka...
Teka...
RM28 ONLY!
Siapa nak bagi kan? Nak pergi spa pun kurang-kurang RM150 tau kena melabur..
So, aku decide nak beli la voucher nie...
boleh guna sampai 28/1/2011 lagipun..
Kalau ada sesiapa yang berminat nak beli gak voucher Black Crystal Thermal Sand Dip Therapy ni, korang boleh email kat aku ke ienafazlyna@gmail.com
Nanti aku boleh tolong belikan
tapi korang kenalah masukkan 28 hinggit tu dalam akaun aku ye
Atau korang beli sendiri kat website Groupsmore tu.
Oh ye..terhad kepada 29 orang customer sahaja
Setakat hari nie 25/11/2010 26/11/2010, dah 73 122 orang yang beli voucher nie
Korang still boleh beli sampai habis tempoh promosi 28/11/2010.
Dan akan berakhir dalam masa 3 hari lagi
Dan untuk wanita berumur 21 tahun ke atas sahaja
lelaki dan yang gitu-gitu tu tak leh ye
Voucher akan dihantar melalui email dalam masa 3 hari selepas promosi berakhir..
Oh ye..lupa nak bagitahu, Bella Luna ni lokasi dia kat Times Square & Kota Damansara.
Siapa cepat dia dapat!
Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Bella Luna boleh la ke website dia ok
http://www.mybellaluna.com/contactus_msia.html

6 comments:

  1. jom singgah jemari-ganti-mulut.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. aduhh..memang tengah sakit2 badan ni..sedap kalau de org urut..

    ReplyDelete
  3. sALAM KUNJUNG BALAS cikpuan.mekar cari chatbox. tp xjumpa. last masuk sini.

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!