Monday, September 6, 2010

Creamy Carbonara Punya Pasal!

Akhirnye semalam dapat jugak aku memenuhi nafsu makan aku nie dengan Creamy Carbonara Spagetti yang menjadi igauan aku tu...Huh..selagi tak dapat selagi tu lah aku duk sebut-sebut kan..sampai ade orang tu naik rimas kot..mane tak nya, pergi Pizza Hut kat Alamanda tu asyik full house jek...Semalam pun nasib baik je kot, tinggal berapa meja je lagi... aku pergi reserve lam pukul 3.30pm..Dieorang nie agaknye dari semalam kot dah reserve..uhuhuhu....


Melayang duit aku 70 hinggit semalam..disebabkan aku yang nak makan sangat, so aku lah yang kena belanja Encik se7en plus ngan adik aku sekali sebab nak hantar die pergi sentral, so makan je lah kat luar..tapi orang yang makan paling banyak tu semestinye lah.......aku kan?hahahhaa....tak pe tak pe..duit boleh dicari..yang penting perut ku senang hati....kan kan?

2 comments:

  1. wah...sedapp carbonara pizza hut..suka jugak..nasib seminggu before puasa dah rasa..

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!