Sunday, July 17, 2011

Angry Dengan Angry Bird


Siapa layan ANGRY BIRDS???
Siapa benci AGRY BIRDS???
Siapa sakit hati dengan ANGRY BIRDS???

AKU!AKU!AKU!

Orang main game untuk release tension, kepenatan otak, tapi ANGRY BIRDS ni buat aku makin tension..
Malah hampir-hampir melalaikan aku sebab selagi tak lepas level, selagi tu rasa tak puas hati.


Pagi-pagi, dalam bus, waktu rehat, before tidur, aku duk mengadap ANGRY BIRDS je..
Sampaikan sekarang aku dah naik ANGRY sebab tak lepas-lepas level 4-10
Rasa dah lebih 30 cubaan dah nie!
Haishhhh!

1 comment:

  1. ahahaha aku level 2-21 pun tak lepas lagi.. uhuhuhu...

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!