Wednesday, July 13, 2011

Testimoni VCO Softgel & Collagen Catalyst

Beberapa bulan sebelum majlis perkahwinan, muka aku memang teruk..Tiba-tiba je jadi sangat teruk...Nampak kasar, jerawat tumbuh sana-sini, sampaikan ramai yang tegur.. Mungkin sebab stress kot.. Aku pun rasa macam tak confident je nak menonjolkan diri di khalayak ramai...

Apetah lagi, 10 hari before majlis, muka aku kena minyak panas... agak terukla kat bahagian bawah hidung..jadi berparut... Sampai nangis-nangis bukan sebab sakit, tapi risau muka aku berparut..dah lah nak kawen kan, tetiba je muka jadi teruk macam tu..

Macam-macam pencuci muka aku try untuk hilangkan jerawat, pakai cream parut dengan gigihnya... Dan aku juga stop pakai cream muka and makeup..kalau keluar pakai bedak debu aje.. memang rasa rendah diri gila la masa tuh..hari-hari duk pikir pasal muka.

Aku dah lama tahu pasal VCO Softgel Catalyst nie, tapi takut nak mencuba..Takut jadi lebih teruk sebab before this dah macam macam produk yang aku cuba termasukla VCO dari sebuah syarikat lain. Tapi lepas buat research , aku tengok tak ada pun yang memberikan testimoni negatif pasal VCO Catalyst, so aku nekad la cuba.

RM39.90/sebotol (60 biji)

 Aku order dari Eazy Catalyst ... dapat je, terus guna. Masa tu lagi seminggu je nak dekat tarikh nikah aku.. Aku makan sebiji pagi, sebiji malam plus ngan sapu dekat muka before tidur. Aku tak sedar bila parut kena minyak kat muka aku tu hilang, yang aku pasti, masa hari majlis, parut tu dah tak ada..Syok gila!!!!

ni after a few days guna VCO Catalyst..Hari pernikahan..before make up..No editing.

After make-up pun still nampak jerawat even makeup dah tebal, sebab jerawat-jerawat tu lagi tebal.
30 Mei 2011


Dua gambar yang baru diambil pada 11/7/2011 ..makeup yang nipis dengan sedikit foundation dan compact powder. After menggunakan VCO Softgel Catalyst & Collagen selama 2 bulan.

Semua gambar yang aku letak memang tak de edit-edit ke ape...Ori punya muka..Cuma edit tambah frame tu je...hehehe...

Aku akui VCO Softgel Catalyst agak lambat berkesan untuk aku..yela, lain orang lain cara keberkesanan dia, ye tak??? Lagipun memang patutla dah tengok rupa aku dengan jerawat tebal-tebal tu.. Sekarang nie cuma tinggal parut sikit-sikit lagi..Bukan senang nak hilang kan..tapi aku akan terus guna produk nie sampai cantik berseri-seri bak Puteri Gunung Ledang..hahha..tetibe!

After guna VCO Softgel Catalyst selama sebulan bersamaan 2 botol..sebab aku makan dan pakai, cepatla abes..then aku decide to try another Catalyst produk .. Catalyst Collagen..Ternyata Collagen lebih cepat bertindak.. Dalam masa seminggu aku dah nampak kesan-kesan yang aku harapkan... 

RM59.90 sekotak (15 paket)

Conclusion, VCO Softgel and Collagen Catalyst membuatkan  : -
- Muka nampak lebih cerah
- Kulit muka nampak tegang, bila sentuh rasa best aje...
- Parut jerawat semakin menghilang.
- Jerawat yang tebal makin menipis dan menghilang..
- Before this, kalau nak pakai bedak or foundation, kena pakai cream pelembap dulu..tapi sekarang  memang dah tak guna langsung apa-apa krim pelembab.. terus pakai foundation or bedak.. dah tak menggelupas or nampak kasar. 
- Dah berani/confident keluar jenjalan without make up.
- Time nak period, dah tak tumbuh jerawat banyak-banyak. Kalau ada pun sebiji jerawat nasi je..
-  Dulu susah nak pergi jumpa Encik Tandas untuk buat aktiviti pelawasan, tapi sekarang tiap-tiap hari melabur..paham-paham la...hehehe..

Ramai yang tegur muka aku dah tak de jerawat after kawen..sebenarnya rahsianya adalah VCO Softgel & Collagen Catalyst... Thank You Catalyst kerana telah mengembalikan keyakinan diri aku!

Sesiapa yang nak beli produk nie boleh email aku  ienafazlyna@gmail.com
Untuk maklumat lanjut tentang produk Catalyst sila klik  Pengguna/Agen Produk Catalyst
Atau klik Eazy Catalyst

Noted : testimoni paling panjang ke nie?hahahaha
 -Bagi sesiapa yang nak copy testimoni nie, jangan lupa credit ke blogcikpuan ye-
-13 Julai 2011-

29 comments:

  1. aku guna softgels memang lambat sikit
    but,murah kan :p xleh nk buat apa saya student heheeh

    ReplyDelete
  2. sgt berkesan..same as me :) muke da ilang parut n jrwt sket2

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Awk, muka sangat berbeza lepas makan VCO! Makin cantik! Sy pun dah kurang pakai mekap sekarang lepas makan VCO dengan collagen. Mmg collagen tu nampak kesan dalam seminggu je! Best sangat! Hee..

    Btw, saya nak mintak izin copy awk punya testimonial ea?

    Blog sy kat sini --> www.sscatalyst.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. akak..anys pom dlu mcm akak jugak..jrwat besar & parut merah..mmg kurg kyakinan nak kua jmp org..alhmdlah...bile mkan VCO dah kurg..tumpang gembira dgn perubhan akak...nak share dlam anys pya belog bole..??nati anys credit kat akak k.. ;)

    ReplyDelete
  5. sama la dgn saya,muke berjerawat,berminyak n berparut.Lps mkn vco softgel + collagen,alhamdulillah muke nmpak lebih fresh n lebih yakin bila ada yg tegur "eh,nape muke mcm lain je,pakai susuk ek"hahahaha

    ReplyDelete
  6. blh x nk share testi :) mohon share yer..:)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... suka tgk perkembangan fazlyna. Memang ternyata VCO hebat.. chayok.. chayok..
    --
    ** Nak minta share this testimoni**

    ReplyDelete
  8. salam..

    mintak izin copy and share testi ni bole? =)

    ReplyDelete
  9. Salam, minta izin copy dan share testimoni ni ye

    ReplyDelete
  10. mohon utk share testimoni yer...

    ReplyDelete
  11. mohon share testimoni nie yer.. ;)

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. mohon share testimoni yer.....

    ReplyDelete
  14. boleh ke copy testimoni nie?
    tp nak credit x bape pandaila..hehehe..

    ReplyDelete
  15. saye pon br guna kan VCO nie.wat ms ni muke makin timbul plak jerawat besar nie.alahiii risau d buatny.mmg cam tu kew kesan petama bila makan VCO nie???

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh teruskan penggunaan..nanti jerawat tu akan hilang..tu hanye effect sementara..dia bagi keluar kotoran

      Delete
  16. google pasal vco, smpailah ke sini.menarik jugak testi awk ni.tengah survey2 lagi pasal vco ni.:)

    ReplyDelete
  17. btol ke vco ni jgk bole mnaikkan berat badan bagi y kurus?

    ReplyDelete
  18. dah 2 hari muka perit n pedih sebab guna krim baru beli jenama XXXX. mahal oii. tadi x tahan sangat, sapu vco kat muka,alhamdulillah terus hilang pedih. catalyst ada set pjagaan muka x?

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!