Thursday, October 28, 2010

Mission Complete

28 Oktober 2010
Salam &Morning semua...

Memandangkan pagi nie tak dikejar oleh  oleh kesibukan kerja, so boleh lah aku update blog yang dah tak ber-update nie. Tapi pagi nie sangatlah lenguh-lenguh badan..semalam aku jalan jauh agaknya dalam mimpi. And aku still rasa tak cukup tidur akibat dari merayap malam-malam 2 hari lepas..huhuuh..tu lah, konon berazam tak nak merayap malam-malam di hari bekerja, tapi buat jugak..Huhuhuhu..tapi tak pe lah, sebab apa yang di cari dah jumpa...so mission complete.Tak payah nak pening-pening pikir lagi ok.

8 more days to go..fuhh...hope everything will be fine.

2 comments:

  1. cik puan mesti bgn lambat kali ni plak.hihih

    ReplyDelete
  2. @Putera5507 tak..sye bgun awal dgn perasaan malas..uhuhu

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!