Tuesday, October 19, 2010

Teka Teki Gila

Aduiiyaaiii..tengah bosan-bosan tadi tiba-tiba bodyguard tanya teka-teki..pastu aku pun google la jawapan dia..terjumpa plak ngan sekumpulan teka teki yang hampir-hampir buat aku gelak macam orang gila...meh nak share...

Macamana caranya walaupun tidak membawa payung, tetapi tidak ditimpa hujam. Padahal hujan di tengah jalan?
-Jalan je kat tepi.

Apakah warna telur burung merak?
- Burung merak tidak bertelur.

Jam apa berwarna putih, dan kadang-kadang berbau?
- Jamban.

Kenapa anak kancil kalau jalan, melompat-lompat?
- Kerana ibunya bukan seekor babi.

Actually ade banyak lagi yang sangat kelakar gila, tapi tadi internet problem and draft nie tak save semua, malas dah aku nak cari dah.

4 comments:

  1. boleh main teka teki
    dengan encik suami ni..
    heheh...

    ReplyDelete
  2. heheh :) sengal2 jek teka teki ni. nanti nak google gak lah. :)

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!