Saturday, March 12, 2011

Beli Barang Runcit Tanpa Ke Kedai

12 March 2011
Dunia sekarang dah makin maju, makin canggih..semuanya online aje..bayar bil online, shopping baju online...bak kata, semuanya dihujung jari lah.Tak payah nak susah-susah beratur panjang-panjang semata-mata nak bayar satu bil. Tak payah nak sepnd time berjam-jam kat kedai semata-mata nak beli sehelai baju..penat kehulu ke hilir, last-last tak beli apa pun.

Kalau korang tak ada masa nak pergi beli barang dapur, atau malas nak beratur panjang-panjang kat Tesco, Carrefour or Mydin,sekarang ni korang boleh order online je kat DOORSTEP. Untuk information korang, kat DOORSTEP, korang order je, pastu dia akan hantar barang-barang tu depan pintu rumah korang..Ambil perhatian, depan pintu rumah ok.Tapi ada syaratnya...
Syaratnya rumah korang tu mestilah berada di coverage area DOORSTEP. Antara coverage area DOORSTEP termasuklah PUTRAJAYA..Ouh..ada peluang nie kalau time malas-malas or tak ada transport or bodyguard nak pergi shopping boleh lah order..hehehhee..Korang boleh klik link nie  (http://www.doorstep.com.my/coverage.php) untuk tengok kot-kot rumah korang pun termasuk dalam coverage area DOORSTEP.

Contengan Tambahan :blog ini tidak dibayar untuk mempromosikan DOORSTEP. Saje nak share dengan korang semua...

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. sila kunjungi juga laman web kami yang menawarkan barangan runcit secara talian di http://www.matruncit.my/

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!