Monday, March 28, 2011

Celebrate Besday at HR Steak House

Lorr.....
ada yang sentap plak sebab aku belum buat entri pergi celebrate besday aku hari tu..mentang-mentang lah dia belanja..hahhahaa..
Thanks a lot k kepada yang berkenaan sebab celebrate besday cik tunang kamu nie..even lewat sehari..ok la...daripada tahun-tahun sudah yang tak pernah celebrate langsung kan..tahun ni siap ada kek lagi..padahal sambut berdua jek...
Aku yang paksa dia beli kek tu, sebab aku nak sangat makan kek tu banyak-banyak...Ubat kurus tu..hahahha..sian kena dera...
Celebrate kat HR Steak House (Jalan Raja Alang, Kampung Baru, KL)  pun aku yang paksa, sebab asyik baca entri orang pergi makan kat situ jek..teringin pulak aku nak makan kat situ jugak..

Pic from Google/SharingInfo

Tapi yang tragisnye, aku order Combo Chicken, pastu kan..eeeyaaakkk..ada kambing..aku tak makan kambing...sehari semalam aku berulang alik jumpa MR.TAN padahal aku sempat makan secubit aje...

Chicken Combo RM10 - ada ayam, kambing, udang, jagung, roti, coleslaw & whipped potato

ah, lupa pulak aku Encik Se7en makan apa..lagipun tak snap gambar makanan dia pun..Tapi makan western lat sini memang murah..Chicken Chop baru harga Rm6.50. Then jus gelas besar baru Rm2....

And yang paling best.......



Thanks to him for this cake..my favourite cake..Blueberry..yummy....

3 comments:

  1. nice combo but too far for me to reach out this outlet.

    ReplyDelete
  2. best ni..
    gue teringin nak pergi sana..
    heheeee

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!