Saturday, April 30, 2011

Bride To Be : VIP Doorgift

Doorgift untuk VIP ( pihak lelaki, kengkawan) aku tempah dengan basketlabcreative. Baru je sampai tadi. 

Bendanya ialah "Chronology Jar"
Dekat jar tu ade printing sticker tulis tahun lahir, tarikh in love, engage & married.
Nak tengok???

Jeng
jeng
jeng



Sweet tak?
Walaupun mama aku ngan encik tunang complaint mahal, aku tak kisah lah..
janji aku suka & puas hati kan?

Ha..sesape nak "chronology jar" yang comel nie, meh le datang beramai-ramai ke majlis perkahwinan aku nanti...
Nanti leh lah korang buat isi gula, garam, sambal belacan ke ape kan..hahaha...

1 comment:

  1. cool gile ;)
    sayang pulak nak pakai kalau dpt ;p

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!