Monday, April 18, 2011

Pizza Hut WOW SAVERS 50% Discount

Pagi-pagi bukak facebook ...
tengok ada nie...


waaaa..pastu bukak page Pizza Hut..

waa...sangat teruja lah tengok semua offer nieh..yummmm..yumm...
Pastu terus paste url photo nie dekat fb Encik Se7en, dengan harapan dia akan belanja...
Tapi sebelum Encik Se7en belanja, aku dah pergi makan dulu dah..hehhee..
sebab di ajak oleh Kak Lulu dan Kak Orkid..pastu kiteorang semua order menu sama je..hahhaa


sedapkan???tapi ni untuk hari Isnin je..esok menu lain pula..cepat-cepat pergi Pizza Hut..Half Price...

-18 April 2011-

2 comments:

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!