Friday, June 24, 2011

Ops... Toilet Lelaki Ke?

Aku nie memang kebiasaan..
Kalau pergi mana-mana, sampai aje mesti ke toilet..
Tak kisah lah rumah orang ke..(tapi yang nie aku segan sikit)
Apetah lagi shopping mall..
Memang tempat first aku tuju toilet..even before keluar tu dah masuk toilet dekat rumah
Haiishhh..Al-maklumlah..
KANTUNG KECIK!

Semalam macam biasa, before masuk dalam wayang, aku pergi toilet..
Dengan laju menonong dah tak pandang kiri kanan aku pun masuk..
Tiba-tiba aku tengok toilet tu pelik semacam aje
Ada tempat kencing berdiri
Aku pikir pehal toilet perempuan macam nie..
Terus keluar balik..tengok..
Encik Suami macam terkejut tengok aku keluar dari situ..pastu gelak-gelak
Dan ada lagi satu couple sama duk control - control gelak
Ngokngek!

DAMN lah!
Pehal aku boleh salah masuk nie...???
Nasib baik dalam toilet tu tak ade orang..
Kalau tak harus lah aku terjerit dekat situ...
Terpaksa lah aku cover cakap ngan Encik Suami..
"Erh, selalu kan kat mane-mane pun toilet perempuan dulu"
Hakhakhak.....
Jatuh saham aku depan dia!

-23/06/2011-

3 comments:

  1. salah masuk toilet?
    sabar jela! hahha

    ReplyDelete
  2. sorry...nak gelak sket jer..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. ke da tukar jantina nih.. hahahaha.. xd

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!