Thursday, July 29, 2010

New Hair Style-DONE!

Korang ingat tak entri berangan aku? Yang mana??huhuuh..nampak sangat entri berangan aku tu memang banyak..wakakakka..ala..yang nie New Hair Style

Semalam lepas balik kerja jek aku pergi salon kat Presint 9 tu..kat Flat Putra Harmoni (Flat Hijau/Flat Antarabangsa)..apa-apa je lah yang korang panggil tempat tu..siapa yang duk kat Putrajaya tapi tak tahu tempat tu, memang sah korang katak bawang bawah tempurung..uhuhuhuhu

Nama salon tu Muslimah Beauty Salon & Spa...beralamat No. 9A, Lot Kedai Putra Harmoni, Jalan P9 B/1, Presint 9. Putrajaya. Kedai dia tingkat atas, bawah tu Cyber Cafe..Sorry sebab aku tak ada ambil gambar apa-apa masa kat salon tu..tak sempat nak snap sana sini...Services dia memang ok  dan murah..owner dia orang Tawau, Sabah..semalam aku rebonding + cut + wash + treatment = RM150.Bukan perkhidmatan rambut aje yang disediakan, ada gak urut badan, facial , bekam..tapi salon & spa ni untuk ladies only k...Erh..tetiba kan terpromote plak kedai akak nie..hehehe..

Hahhhaha..kan kunun aku nak buat rambut ala-ala Fazura kan, dah tu disebabkan rambut aku dah kena gigit dengan "tikus besar" sampai jadi pendek, maka terpaksa lah aku pendamkan je hasrat hati tu..sian betul...last-last korang nak tahu macam mana rupa aku ??
BERTUKAR!!!!

 Ooppsss...silap silap..hehehehe

 yang ni baru betul..heheheh

Jangan korang ingat rupa aku pun bertukar sekali jadi Victoria nie..hahahhaa...rambut je..tapi memang sangat puas hati dengan servis yang dia bagi...sebab nie bukan first time aku pergi buat rebonding ..dah kali ketiga dah, tapi yang nie paling puas hati...kalau korang nak try juga service salon nie leh call 013-2442419 bercakap dengan Aya atau Aina....Open tiap-tiap hari pukul 10 am hingga 8 pm..tapi kalau melalui appointment sampai pukul 10 pm..ok..kalau dia tanya tahu dari mana sebut jek nama aku "iena"..mana tahu dia nak bagi korang diskaun ke..hehehehe...

Untuk 3 hari ni kena lah bersusah payah menjaga rambut aku nie..hahahha..tak mau rosak-rosak dah ...poyos!!

4 comments:

  1. Nice entry friend...visit my latest entry today..;D

    ReplyDelete
  2. Nice entry friend...visit my latest entry today..;D

    ReplyDelete
  3. tq mmg tercari2 salon di putrajaya ni.

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!