Saturday, December 25, 2010

Ikan Bakar Istana Negara

24 Disember 2010

Waktu lunch tadi aku telah diculik oleh 2 orang mak buyung dan sekuntum bunga orkid..erh, bunga orkid pun pandai menculik gak ke?
Dieorang culik aku untuk memenuhkan perut aku yang tengah brutt..brutt..bunyi perut lapar...
Jauh tau..dari Putrajaya ke Istana Negara..
santapan beradap ngan Sultan..
sila jangan percaya erk..
kiteorang pergi makan kat belakang istana tu jek...
First time aku makan kat situ..yela, selama nie mana ada orang nak bawa kan....
asyik-asyik pergi makan kat tempat yang sama jek...
terhad betul pemandangan aku nie...
Aku jarang makan ikan, tapi syok juga makan ikan bakar nie sekali-sekala...

 Lauk-pauk yang sangat banyak

 Besar gila sotong nie..nak makan pun takut..macam sotong gergasi jek

 tengok..macam ni lah rupanya kalau hantu makan yang mengadap makanan..macam orang yang tak jumpa makanan setahun...


Terima kasih kepada mereka-mereka yang culik aku tu..sangat best dan seronok dan kenyang sampai balik ofis terus malas nak buat kerja,..hehehee

2 comments:

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!