Monday, December 13, 2010

Ini Bukan Autoplay

13 Disember 2010
1033

Cuba teka apa yang baru dikawasan hak milik Cik Puan nie?
Haaa...Nampak tak?
tu yang belah kiri tu....
Apa???? Tak nampak???
aishhh....
nie lah...


Aku tengah gila kat lagu yang sangat feeling nie..
last post pun aku letak lagu nie kan nak suruh korang dengar puas-puas..
Jangan risau tau, ni bukan auto play
sebab aku tahu korang tak suka kan?
sebab aku pun tak suka gak bila kat blog ada music autoplay ..
kalo korang nak dengar, boleh klik kat play button tu k..
kalau tak nak dengar, duk diam-diam je

3 comments:

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!