Saturday, December 25, 2010

Kedai 5 Ringgit Japan

Aku suka pergi Jepun!!!!
Ahaks...ayat ni kalau di baca oleh Se7en comfirm aku diejek-ejek dan dikeji-keji..
suka pergi Jepun konon..
makan sebiji sushi pun perut aku meragam 3 hari tahu tak?

Tapi lantak lah aku..aku memang addicted to barang-barang Jepun & Korea..tapi seliper Jepun tak termasuk ye..
Last week jalan-jalan dekat Bukit Bintang, tapi tak ingat lah kat mana, maybe Low Yat kot.. kat Sungei Wang Plaza so, terjumpa kedai Jepun..Daiso nama dia..korang pernah pergi tak? Aku ni baru first time..dah nama pun terjumpa kan..
tak boleh ambil gambar kat dalam..tengok ni..
So...aku snap pic dari luar je lah
Tapi kat sini memang best..macam-macam ada jual..dari makanan, barang hiasan rumah, penjagaan diri, alat tulis..segala-galanya lah..selipar jepun pun ada gak..
and yang bestnya..
semua kat sini harga die RM5..tak kira besar kecik....
 

1 comment:

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!