Tuesday, August 10, 2010

Topup RM10 For 8888


AWAS!Entri ini akan terus berjoget-joget di sini sehingga ada pemenang.


Korang!!!! Cek Nuffnang aku hari tu dah clear..so, hari nie aku nak share ngan korang sikit sebagai tanda terima kasih untuk korang yang sudi membaca, melawat, menjenguk-jenguk & mengklik kat blog aku nie..

So,korang nampak kan kat blog aku tu ada widgeo widget?Yang nama dia PENGINTIP 007 tu... Pengintip  yang aku cari ialah pengintip yang ke 8888 dan 9999. Caranya senang jek, sesiapa yang dapat no. 8888 atau 9999 tu, sila print screen nombor tu, then emailkan kepada ienafazlyna@gmail.com beserta nama, email, no.phone, dan url blog korang.Senang jek kan! Tak kisahlah korang guna maxis ke, celcom ke, digi ke...ok..SELAMAT MENCUBA!


Sila print screen macam contoh di bawah ni untuk elakkan penipuan.

23 comments:

  1. Mcm senang je nk nak edit Pkai Photoshop..haha

    topup RM10 dlm tangan~ :D

    ReplyDelete
  2. sponsor la topup utk setahun hehe

    ReplyDelete
  3. awk, yg tajuk pengintip 007 tu eh.. heehhee

    ReplyDelete
  4. bole ajar cemana nk buat sticky post??pliss

    ReplyDelete
  5. nant nak datang cni lagi sebab nak menang hadiah
    hehe

    ReplyDelete
  6. silakan dtg lagi yep kawan2..kite tgk sape yang kena!

    ReplyDelete
  7. erk
    dpt hadiah ker yg no phne ad no cmtuh?

    ReplyDelete
  8. razi : x la...spot no tu kat widgeo widget tu je yep

    ReplyDelete
  9. wahwahwah..ni kena selalu lah datang blog cik puan lepasni. harap2 lah dapat! :)

    ReplyDelete
  10. hahah..cool nye contest!!

    *eeh, hana pun adelah!!


    heheh..saye pun wat contest ni..jom la join:)

    ReplyDelete
  11. da kn tag la..:-) lawat blog sy k?.;-)

    ReplyDelete
  12. haha boleh top-upkan kat sydney tak?

    ReplyDelete
  13. nk gak laa...kne jenguk slalu nih...;)
    follow u,follow me back yaa...;)

    ReplyDelete
  14. SETIPA MINIT KENA BUKA BLOG AWAK LA ..HIHI

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!