Tuesday, August 24, 2010

Tu Lah Kau..Mem 'Blog' Aje

Sila cakap padan muka kat aku.....cakap ok..jangan segan-segan..

Pepagi ni aku datang kerja, tengok kat meja aku ade a fews application yang semalam aku dah hantar ke bilik officer aku..Sangat meng 'confuse' kan bila tibe-tibe boleh ada atas meja aku balik..dan bila aku buka fail tu...

Nah..amik ko..aku proses application tu tak habis..nie semua gara-gara semalam buat kerja sambil mem 'blog'. huh....ape agaknya officer aku tu cakap dalam hati dia erk..memang sah lah aku nie kuat berangan....


Contengan Tambahan : Esok nak pergi beli kasut merah, agak-agak ada lagi tak erh?

4 comments:

  1. masa kerja mesti concentrate la.. blog boleh kat rumah.. =)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. @ken
    tu lah kan?sebb smlm xcited tukar2 template nie ha....

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!