Monday, August 2, 2010

Watching Dazzle, Its Fun!

Ingat tak aku pernah cakap tulis entry yang aku menang 2 tiket untuk tengok persembahan silap mata Dazzle dekat The Pavillion, Genting Highlands?


Memula ingat dah terpaksa dah lepaskan tiket free tu sebab nextweek dah last date untuk gunakan tiket tu..bukan senang ooo nak dapat tiket tu.kalau nak beli sendiri, nak membazir about rm200 for 2 tickets tu, ouh..tidak sama sekali ok..

Dan akhirnya...

Yes!! we are there, watching the Dazzle..Fun  sangat show nie k..memula ingat tak ramai orang, tapi bila show dah nak start, dewan dah full dah...and luckily, our seat tu kat depan..baris 3 dari depan..best!!! 

Selain dari silap mata (By, its magic k..hehehhe), diselang seli kan joget-joget sexy lagu Pussy Cat Doll....Encik Se7en, saye tahu kamu suka k..sebab mulut kamu terganga and mata terbeliak..sambil sengih-sengih..sila jangan nak nafikan lagi..hahahha...

Actually sangat tak sesuai ditonton oleh kanak-kanak, sebab penarinya superb sexy, tapi ramai kanak0kanak yang tengok..hahaha..salahkan ibubapa mereka yep...

2 comments:

  1. i never watch shows in genting before.. hopefully one day! =)

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!