Friday, January 7, 2011

Calon Isteri Untuk Iqram Dinzly

07 Januari 2011


Sumber dipetik dari MStar Online danBlog Puteri Merah Jambu....
Siapa kata zaman sekarang nie suami/isteri pilihan ibubapa dah tak relevan..
Salute kat Iqram Dinzly sebab suruh ibu dia carikan dia isteri..
erh, tapi dia bukan ke bercinta dengan Fouziah Gous?
Dah putus erk? Sorrylah, aku nie pasal artis memang tak berapa nak up to date..lainlah kalau gossip dekat ofis nie..hehehhe...
Berikut adalah kata-kata Iqram Dinzly..
Saya akan masuk umur yang ke 30 pada tahun ini dan sememangnya saya mahu kahwin. Jadi, saya dah beritahu ibu yang saya akan cari calon isteri pada tahun ini juga.

“Kalau ditakdirkan tak ada mana-mana wanita yang sesuai menjadi isteri saya, saya serahkan kepada ibu untuk membuat pilihan,” katanya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini, Rabu.

Iqram berkata, dia percaya kepada doa dan juga restu ibu walaupun ada kemungkinan calon pilihan itu bukan ciri-ciri wanita yang diidamkannya.

Ha..kepada siapa-siapa yang berangan-berangan nak jadi isteri Iqram yang cute nie, sila lah pergi merisik khabar..
eee...tak malu erk???hahahhahha...

photo diculik dari Encik Google


5 comments:

  1. jom jom kita interprame kat mak dia.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Jom Farah. (:
    Buat2 jatuh depan
    mak dia ke. Ngeeeee

    ReplyDelete
  3. malam ni sebelum nk jampi2 sikit..
    harap masuk dlm mimpi ia..
    fuh..fuh..
    pilih la TK..
    hehe..

    ReplyDelete
  4. masa nampak dia kat jum heboh dia seorang yg serius

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!