Monday, January 3, 2011

Food Court Presint 11, Putrajaya

03 Januari 2011
2016

Perhatian ye untuk semua penduduk-penduduk Putrajaya...
Luar Putrajaya pun kalau nak datang boleh jugak..
Mulai 3 Januari 2011( hari nie la tu..).
satu lagi pusat makan-makan @ food Court telah dibuka di Pusat Kejiranan Presint 11
Dekat Putra Damai tu...
Tengokkan senarai kedai yang ada kat bawah nie, macam best jugak erk..
Nanti haruslah aku pergi try makan kat sana..
dah boring lah makan makanan kat food court Presint 9 & Presint 8
jom..jom..jom..jom heboh-heboh makan-makan...lalalala


7 comments:

  1. we go there after i finish my task..3 month without you..

    ReplyDelete
  2. huhuhu... boleh cari ni... ayik pi Alamanda je... bosan...

    ReplyDelete
  3. sup UK tuh...cawangan di ada kt bangi sek.7..rasa nk try masakan minang plak..

    ReplyDelete
  4. presint 11 paling besar, tapi foodcourt kecik ja~

    ReplyDelete
  5. ok la tu, daripada Jalan P8H yang tadak apa langsung...

    sapa pernah tau pasai Jalan P8H... tau ka kat mana?

    ReplyDelete
  6. @nurin jazlin P8H tu kat mane? tak pernah dgr. dekat ngan shell tu ke?

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!