Thursday, January 6, 2011

Gred URL Blog Anda: Dapat F juga!

06 Januari 2011
2000

Terserempak ngan benda nie kat blog arief. Saje je nak cuba-cuba..
dan keputusannya.....adakah lebih baik dari arief punye URL blog?
 Erk.. F jugak?
Try Encik Se7en punya URL pula..

Haaa.. F juga?
Agaknya semua orang yang url blog dia cot blogspot semuanya dapat GRED F kot.. kalau kat universiti ke kolej, ni dah kira FAILED nie....
Kalau korang nak check gred url blog korang, klik url nie



7 comments:

  1. semua blog F kot...yg saya pun dapat F jugak huhuhuh

    apa pendapat anda

    Apa Maksud **** dan Lembunyerr

    ReplyDelete
  2. dh uat dh....
    dpr F gak,...
    huahaha

    ReplyDelete
  3. same lah dapat F!huarggghhh..failed...

    ReplyDelete
  4. saya buat pun dapat f..dah thu rahsia die kalo nak dapat a ...dia akan bagi a kalo nama blog tu dalam english language..

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!