Sunday, January 23, 2011

Isteri Dera Suami

23 Januari 2011

Siapa baca paper Metro hari nie?
Sedih betul aku baca cerita tu. 
Tak pernah terfikir dek otak aku yang waras nie, seorang perempuan sanggup buat macam tu? 
Ingatkan lelaki je yang mampu bertindak kejam
zaman sekarang ni, perempuan pun semakin berani.
Entah apalah yang dah merasuk pemikiran perempuan tu..
terlalu cemburu ke?
atau sakit jiwa kot agaknya..
Kalau korang belum baca, wajiblah baca..
untuk iktibar semua..
klik link ni untuk baca

aku nak paste pun panjang sangat cerita dia...

Oh ye, 2, 3 hari nie asku tgk blog aku ni lambat gila nak load..korang perasan tak? korang rasa apa yang membuatkan blog aku jadi lembap? boleh tak tolong bagitahu kat aku?

10 comments:

  1. Blog problem eh?
    Maybe u have too many applications.
    Or it could be our internet. *refresh *refresh (dah byr ke blom?) :P
    Or Maybe it's time for a new computer. :P
    *Joking.. Joking.. Ciao!

    ReplyDelete
  2. aah, da bce tdi.
    dasat gler kot, agk2 r nk dera suami pom! huhuu

    tu r, cm lmbt sket nk loading.
    tp xtaw pe mslh kot. haha! xD

    ReplyDelete
  3. haa baru nak tego gak tadi..sebab ingatkan line slow tapi ternyata tuan punye blog pun dah perasan kan..sila2 perbaiki pape yg patut..hehe ;)

    Entry Terbaru : Lega masalah dah setel :)

    ReplyDelete
  4. 1st of all, page selow gila. come to my blog and guna search bar tu, carik Buang Lemak Blog ok?

    utk kesah atas ni, walauweh. Samseng gila. laki tu bole cerai tlk 3 kot. apsal xbuat. apsl nak sensasikan gak haha

    ReplyDelete
  5. yup..sngt lambat nak loading..sampai penat menunggu..mayb banyak sngt benda bergerak2 dalam blog ni..should minimize it

    ReplyDelete
  6. @Dewi Batrishya Lum byr bil tu betullah, sebb bil xsmpai lg..hehehhe..hurm, time for a new computer, such a good idea..hehehhee

    ReplyDelete
  7. guys, i think iklan nuffnang yg buat blog nie jdi berat tibe2..u all pecaye x? sbbnye mase die nak load tu i perhatikan bile kuar je ayat awards.nuffnang, dia stuck kat ctu..tp xkanla i nak buang kot iklan tu..huhuhuhu.. i akan cube cara lain la

    ReplyDelete
  8. ouh.. lambat nak load ker.. mungkin blog anda terlalu banyak lemak.. sebab tu agak tenat..aka slow!!

    suh blog atau cik kepada blog tu diet yerk.. hahaha..
    gurau saja jangan marah nanti cepat tua...=p

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!