Monday, June 28, 2010

Food Court @ SOGO Mahal!!!!

Sabtu hari tu aku pergi makan dekat food court Sogo..before this tak pernah lah pergi makan kat situ lagi..selalunya aku makan kat tingkat bawah yang ada McD, Kebab Kyros tu..tapi datang angin nak makan nasi la pula....

Tapi....mahal betul nasi campur kat situ..amik sikit saja, cas mahal..padahal nasi campur je pun...Kat Alamanda pun tak semahal macam nie..pastu makanan dia tak sedap pun..tawar aje aku rasa....

Nasi + sayur kacang + Udang 5 ekor + ayam potong kecil
Beli dekat Makanan Thai
RM6.50

Nasi + Kangkung Goreng + telur puyuh +Ayam Goreng
Beli dekat Nasi Campur
RM7.50

Rasa macam melampau lah dia punya cas. Tapi next tak de dah lah nak makan kat sini...

4 comments:

  1. sbb tu la sy tak penah makan kt food court sana...

    ReplyDelete
  2. yup..mmg sgt mahalll..x berbaloi.

    ReplyDelete
  3. setuju sgt.food court sogo ni cekik darah.tu belum include hrge air kn.bayangkan la.

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!