Monday, June 21, 2010

Lari Bawa Hati Yang Luka

Aku nak bunuh diri..huwaaa..
Erh..tak boleh tak boleh..masuk neraka lak aku nanti
Penyakit menyampah kat makanan aku ni melarat sampai ke hari nie..
Pehal ngan aku nie???Adalah sesuatu yang pelik bila aku menyampah kat makanan..
Mungkin aku nak kena diBELANJA PIZZA kot...korang nak belanja aku tak??
Ala tolonglah belanja aku..setakat Pizza jek...tak luak pun duit korang tau..dapat pahala lagi belanja orang yang mengidam cam aku ni...
Tadi ratah Milo cam sedap lak..lama tak buat perangai buruk aku time kecik...dulu Milo kat rumah aku sampai mama aku tak larat nak beli sebab kena ratah ngan aku..lepas tu adik adik aku pun ikut je apa kakak dia buat..hahahha...

Erh, sebenarnya aku dengan ini nak mengumumkan aku dah berjaya menempatkan diri dalam jet pejuang untuk tengah bulan Julai nie..aku nak bawa diri ..bawa diri dan hati yang luka ke kampungku yang indah lagi permai ada parit kecik..hahahaha...ikan pun tak ada.....Seminggu lebih k aku balik...aku nak lari dari rumah aku kat sini...hahahha..Bulan depan dah musim buah ke ek????Boleh lah aku panjat-panjat pokok manggis depan rumah aku tu....Jangan pandang rendah kat aku even aku memang rendah..hahahha..ada sekali tu aku dah panjat separuh nampak ekor ular terjulur kat pokok manggis, terus aku lompat turun...nasib baik tak patah-patah atau Innallillah....Kalau tak mesti blog nie tak wujud..kuiukuiukiuki...

Ok..sekian saja rancangan merepek untuk tengahari nie..Terima kasih..Jumpa lagi bila-bila aku suka....

10 comments:

  1. yo la tu bwk hati luka..
    ke hati gumbira nak kawen ni??
    hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha...xde pun i buat press conference agi..hehehehe

    ReplyDelete
  3. sy pun teringin nak di belanjakan pizza..xpun secret recipe...(:

    ReplyDelete
  4. wa..
    cik iena nk kawen ke?
    dgn sape..
    laku gak cik iena ni eak..
    hahahahhahaaha...
    nti balik kg jgn ler panjat pokok manggis..
    rendah sgt pokok tu..
    lenkali panjat pokok durian..
    xpun pokok kelape..
    at least klu jatuh cume calar2 jek..
    baru ar jadi awek ganas..
    ble tambah parut2 yg sedia ade..
    hahahahhaha...

    ReplyDelete
  5. pizza konon..
    lempeng ble la..

    ReplyDelete
  6. ganasnye pai pokok mggis pn terer pnjat hehe

    ReplyDelete
  7. se7en: erh2..sentap la plak kan...ingt xde org nak pinang wa ke???kang lu gigit jari lak kang...parut yg ade kat badan wa nie bukan lu ke buat..erk2 erk ek???

    ReplyDelete
  8. haha
    aku bace kat blog se7en ko la..
    kekekeke

    ReplyDelete
  9. Cantik blog ini.. penuh informasi..
    terima kasih bagi info2 menarik ni.. :-)


    Visit Pokok Manggis Depan Rumah

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!