Sunday, April 4, 2010

Kotex Free (jika korang wanita, WAJIB baca)


sudah agak lama dahulu..cehsss...nthalah berape lama, dah tak ingat, masa iklan Nuffnang-Kotex sibuk duk menari-nari kat blog, ada la aku survey website nie...then dia ada bagi sample for Kotex Luxe.. Actually aku tak leh pakai brand Kotex nie, tapi berkenan lak ngan kotaknya yang supercute tu...

Cute kan kotanknye??isi dalam nie nanti aku bagi ler kat mak aku ke sesape..kotak nie aku nak...boleh wat buh syiling or harta benda aku yang kecil2 mcm sepit rambut ke ape kan...
Meh aku bagi a few info pasal Kotex Luxe nie

Fushion Technology - a revolutionary of dry-net and cotton-like covers to help you get  and the softness of cotton.

Micro < Max*Core - Super absorbent ultrathin core to help maximize protection.

Longer Wings - Provide better side coverage thats help prevent side leaks & satin.

Anti-leaks Channel - Channel fluid within the pad to help prevent leakage all around.

Kalo korang berminat nak dapatkan sample percuma dari kotex sila layari


4 comments:

  1. haha
    i dpt jugak
    ingatkan amende laaa
    smpi agak on time psl tgh peot
    ekekekeke

    ReplyDelete
  2. Ery : i sebennarnye dah lupe pnh isi die nye form tuh..hehehe...

    ReplyDelete
  3. nak free sample gak la..hehe

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!