Tuesday, April 13, 2010

No Strings Attached

No Strings Attached??tanpa ikatan??tanpa wayar???ouh!!! Apakah???Korang tak faham??aku pun!!!
Mari kita rengok gambar di bawah ni dulu untuk menyelami maksud di sebalik tajuk entry kali ini...
erh? P1Wimax dah keluarkan pendrive plak ke??ke ni bluetooth???hehehehe..nak tahu???
mari ye adik, kakak, abang, makcik , pakcik , puan, tuan
meh sini dengar baca apa yang aku nak cerita.

Kalau korang nak tahu, "benda" dekat atas ni adalah Portable Modem Wiggy yang telah dikeluarkab oleh P1 WiMax ..betul-betul TANPA sebarang WAYAR..cuma cucuk kat laptop korang macam korang guna pendrive jek.

Apa kelebihan Portable Modem Wiggy ni???
  • Rangkaian internet yang lebih laju & lancar
  • Tidak memerlukan line telefon
  • Plug & Play
  • Lebih Jimat
  • Coverage yang lebih meluas 
Ada lagi ye..P1 Wimax memastikan kehidupan & pekerjaan korang lebih mudah dengan adanya Portable Modem Wiggy nie sebab ianya mudah dibawa ke mana-mana, boleh letak dalam handbag atau  poket korang lagi...ia juga menjanjikan kelajuan akses internet sehingga 10Mbps.Walaupun bersaiz kecil, P1 Wimax menjanjikan kehebatan dalam performance Portable Modem Wiggy.
Sila tengok Plan yang ditawarkan ..
 Tambahan :
*Free Wiggy Modem Rental 
*No Contract
Untuk maklumat lanjut..sila klik Portable Modem Wiggy

So???What do you waiting for???
Now, you can have more Internet fun anywhere, with no strings attached.
Just insert W1GGY into your notebook and you’re good to go! 
Lepas tu, boleh lah tengok video Project Alpha!!





Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

7 comments:

  1. nice info...
    mmg mempunyai ciri teknologi yang maju...

    ReplyDelete
  2. WaLk : tq..sile2lah pg beli P1w1max..umah aku xde coverage die lg..muahaha
    arief : actually RM59 is 8Gb..sori pic xclear

    ReplyDelete
  3. salam dik...widget video tu bukan letak kat blog tau..letak kat sidebar..betulkan cepat yer..

    ReplyDelete
  4. sangat bengong sebab tak letak video widget..

    sib baik baca komen kat blog ni baru perasan, cecepat update.

    hahahahha

    gilo gilo gilooooo

    ReplyDelete
  5. hahhaha..wanie pun same??i malas nak delete yg dah ade kat post nie, so tmbh jek kat sidebar tuh..

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!