Wednesday, April 21, 2010

Syoknye Dapat......

Kring..kring..erh..salah..bruuutttt....bruuuttt...(vibrat hp sbb silent)..٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
"duit job dah ade" - dia
"Ha??ye ke dah ade?" -aku
" laju jek sengih"..ekekkeke - dia
o(≧o≦)o yeayyyyy!!!!jom2!! g mane???jom ar ikut kiteorang k...amboi, terus tak penat lak kiteorang nie..tak jadi balik k..kiteorang nak g Sogo balik..padahal time tu dah kat Sungai Besi.Kiteorang nak g shopping lak..tadi cuci2 mata..ni betul2 punye shopping..(^o▽)^o

Lupe lak perut lapa..jom makan dulu....McD time!!! nie lunch + dinner tau..jenjalan sampai lupa lak nak makan. Perangai kiteorang kalo mkn McD. fries tu haruslah disepah - sepahkan atas tray, then letak salt & blackpepper..sedap oooo..korang try ar....Sedap hingga menjilat tray..ekekekke

Dah kenyang???jom shopping!!!
 
\m/(>.<)\m/ bosan tau...sebab yang shopping nye Incik Se7en...kan sogo sale barang lelaki...aku ikut je lah..sambil tolong pegang barang2 yang dia beli..huwaaa...kena dera..banyak ooooo.....dia ni kalo shopping kalah aku cerewetnya..T-shirt pun siap boleh nak try2 gak..padahal ukur je kat badan kan boleh..Tapi xpelah..dapat gak beberapa barang untuk aku...tak yah ar tunjuk k..poyo lak..nanti ade je korang kutuk2 aku suka menunjuk-nunjuk.

Dah habes shopping baru terasa penat balik ..sebab duit pun dah abes..bayangkan ar duit job yang buat lam masa 2 hari abes lam mase 2 jam...kiteorang berdua ni memang kalo dapat shopping, sampai kering duit yang ada tau...tak agak2 ar..tapi aku tak terasa ape pun, bukan duit aku..ekekkeke...

Sebelum berakhir entry nie..i present to all of you..the next top model  (kununnya) of the Kampung Pisang ....bergaya ngan baju baru....ekekekekke..
 
 model berkaki ayam.

4 comments:

  1. dah lama tak makan mcd, nak carik mcd ler esok

    ReplyDelete
  2. mcd.......
    skang ni mampu amek pepper free je..
    nak beli fries pon duit tak cukop nih

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!