Monday, April 19, 2010

Mari Kita Berebut T-Shirt Free

Korang nak tak T-Shirt free..ala, korang nie benda free laju aje
Sekarang netQueen ngan menawarkan T-Shirt free kepada 100 orang pertama yang mendaftar sebagai ahli netQueen. T-Shirt nie Limited Edition tau..tak de jual kat Pasar Tani, Downtown or Petaling Street.
Ape netQueen nie?
netQueen adalah satu laman web yang memberikan korang pelbagai information tentang wanita, lelaki & juga korang ade peluang untuk mengasah bakat2 terpendam korang tu di netQueen...bakat2 menulis novel @ cerpen..mesti ade kan????
Selain tu, gossip pun ade k...
Cam ne nak dapatkan T-shirt netQueen nie?
Okies..cara-caranya :
1. Daftar sebagai ahli netQueen
2.Masukkan netQueen kedalam blog list korang
3.Buat satu entry pasal netQueen
4. Letak banner netQueen kat sidebar korang & mcm biasa, link back k.
5. Promote netQueen kat 5 orang kengkawan blogger korang. so, aku nak promote netQueen nie kat
6.Tinggalkan komen korang kat netQueen dengan mengatakan "Saya Telah Laksanakan Kesemua Syarat Yang Diberikan dan kini saya adalah rakan netQueen" berserta alamat blog korang.

ok..kalo korang nak jugak T-Shirt nie...klik cnie




4 comments:

  1. korang..isi ler..i dah terpilih nak dpt t-shirt tu..lagi 7 hari sampai..nnti i poyo2 kat cnie k....akekekekeke

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!