Sunday, April 25, 2010

Sila Jangan Meluahkan Masalah Kat Laki Orang

Adeler satu citer pompuan si bini orang yang ntah ape2 nie..mentang laki ko jauh dari ko..dah tu laki ko buat hal ade pompuan lain, ko pun buat hal gak cari laki lain..Itu aku xnak masuk campur ar kalo mane2 pompuan bini orang yang nak wat cam tuh..aku peduli ape..tapi hari nie haruslah aku peduli sebab laki yang ko pilih tu bakal laki si dara single lah ngok! Ko tu pun ntah2 dah lagi tua dari si kapel, ade hati nak pucuk muda konon...boleh blah.

Kot ye ko ade masalah umah tangga pun, xyah ar nak citer2 ngan lelaki.dah tak de kawan pompuan ke??ke nak tarik simpati jek???nak uji saham ko erk sebgai pompuan bini orang..what the fuck.Kalo ko dah xder kawan pompuan sangat, jom aku ajar ko buat blog...ekekkekee..mari kite sesame berblogging..ko leh luahkan ape2 jek..bukan ade orang kenal ko..untung2 ade la mamat2 ensem + gatal + single yang bersimpati ngan ko.

Ko ingat kalo ko cerai ngan laki ko, si mamat single yg ko syok  tu nak kat ko ke???die tu single laki lah..bkan duda ok...ko ingat family die nak ke bermenantu kan janda..baik2 gulfren anak dara, tetibe bini mak janda...eee...low taste sungguh....geli iiiii....kalo ko dah tahu laki ko tu curang, ko pegi lah mintak cerai..tak pun ,ko g lah report kat makpak die..yg ko nak ngadu2 gedik2 kat si mamat single tu nape

K lah nyah, tak kuasa mak nak marah2 lagi..mak nie makin marah , makin banyak makan, badan makin besar..nanti tak laku la mak nie k...mak nie anak dara lagi..pompuan si bini orang makan banyak2 tak pe...sebab laki ko memng dah ade pompuan lain...hahhahah..pesanan penaja nie di akhiri dengan msg yang si dara single yakin membuat pompuan si bini orang sentap...dan insaf..harap2...

"Next time, kalo nak meluahkan masalah, cari kawan pompuan. Kalo umah tangga ko nak musnah, jangan nak musnahkan umah tangga orang lain plak.Kalo laki ko tu xguna, ko jangan jadik tak guna jugak.Aku ni bukan jenis yang nak pegi serang2 orang. Jadi sila matang sikit  ye. Terima kasih sebab cube mengganggu idup kiteorng"

Waa....sentap tak????Siap si dara single ucap terime kasih lagi tau..cau bedah...

4 comments:

  1. hal2 mcm ni baik write it down dlm diary or buat kat blog, or bercerita pada family members

    kalau citer kat orang ppn jugak nanti cerita itu merebak cam virus

    cerita kat lelaki karang jadi lain

    huhuhuhu

    kalau citer kat blog selamat sikit sbb orang xkenal

    ReplyDelete
  2. betul tu wanie..i sokong..kalo xreti buat blog, meh i ajar..uhkuhkhuk..

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!