Monday, April 19, 2010

My Blog Under Maintenance

Korang..blog aku ngah Under Maintenance..korang jangan kutuk2 rupe yang hodoh nie tau...aku ngah nak cari background bubble yang sesuaiiii...lum jumpe,...ngah try & error!..korang g jenjalan blog lain dulu erk..nanti dah siap blog nie, aku inform2 yep..babai....

8 comments:

  1. bubble..bubble..mn ko bubble..hek3..
    slalu cari layout dekat mn ekk..nk gak tukar..;)

    ReplyDelete
  2. the background looks cool haha =D

    ReplyDelete
  3. rulez: aku google jek background images
    kenwoi : itu perli ke ape???cissss

    ReplyDelete
  4. background sekarang ni tak bape nak best la...ade nak suggest ni

    ReplyDelete
  5. ii kak..dah masukkan ur link kat Their Love Nest (2). Jemput dtg blog and check tau nanti. Jangan lupa link kan blog Hana balik kay :) Thanx sebab sudi exchange link :)

    p/s: sory terpaksa tnggal jejak kat cni sbb shoutmix tak ley tekan shout.huhu

    ReplyDelete
  6. meh aku tlg tiupkan bubble

    kekekke

    ReplyDelete
  7. wanie : ok x background aku nie?ekkeke..oreng lagi tau...name pun dah tukar..gatai sungguh

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!