Tuesday, May 18, 2010

3 Nite 3 Concert 1 Venue

Kalau korang minat music...sukakan concert..harus korang support kempen
3 Nite 3 Concert 1 Venue
yang akan berlangsung pada


28-30 May, 2010
Putra World Trade Center, Kuala Lumpur


Antara artis yang buat show masa konsert tu Suki Low, Azlan The Typewriter, Bittersweet, Lapsap, Capprice, Yuna, Tilu , Kay, Sharpshooter, Joanne & Co and Friendz.

Objektif utama Youth adalah untuk mengajak seramai 30 ribu orang belia join konsert nie..
Youth menawarkan MYR6 000 kepada sesapa yang promote campaign nie..
jadik..kalo korang berminat nak join konsert nie..
dapatkan SUPERPASS PERCUMA korang kat link di bawah nie

3 Nite 3 Concert 1 Venue


6 comments:

  1. Aus : free pass worth rm20..klik kat my link tu erk

    ReplyDelete
  2. Cam Best Jek... Nak Join...

    ReplyDelete
  3. aku nk g jual air ngn kacang kat konsert tuh.

    ReplyDelete
  4. nanti aku g erk kat ko punye gerai..tp aku nak free jek..xnak bayar

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!