Wednesday, May 19, 2010

Baik Punya Ayat Nak Mengorat Awek

Hari nie ter-rajin plak nak bukak GUA.COM.MY sebab dapat email ..aku memang subscribe dah berzaman dah..saje nak amik tahu latest gossip kan...Dah tu ternampak lak ayat-ayat mengorat..aku ringkaskan jelah kat sini...kalo korang nak baca panjang2..g la kat website GUA tu...

Ayat2 nak mengorat awek ni ade 3 kategori..erh2..ni pun leh ada kategori erk...kategori pertama..ngorat awek ngan ayat berlapik..ekekkee..contoh nya :

-“Saya suka wanita ayu, lembut dan berbudi pekerti tinggi …macam you”

- “Saya sedang mencari calon buah hati dan jika berminat bolehlah mohon”

-“Saya tak pandai mengurat, taklah sehensem mana, siapalah yang sudi”

Kalau korang tu jenis yang bajet pemalu kunun ..leh lah guna ayat2 macam nie...bagi hint kan..sebab korang takut nanti kalau cakap terang2, kena reject..malu la plak kan...Kalau awek tu memang minat kat korang, mesti die bagi perhatian nye ngan ayat korang nie..


Kategori kedua - Ayat mengorat romantis..macam mane erk??tujukan lagu??muahahha...bukan lah..Nanti karang tak pasal2 kena cop Mat Bunga...cuba korang try ayat nie:-

-“I baru faham erti cantik apabila melihat wajah you”

-“Bertemu dirimu umpama mimpi indah yang mengasyikkan” ...- nie kalau malu nak cakap terang2..psot ajek kat wall facebook..kekekke..tak pun kalo nak privacy emel ke..chat ke...

 -“Seribu mawar tidak dapat menenggelamkan kecantikan sekuntum mawar idaman hatiku”..wow!!!nie dah terlebih romantik nie...

 Kategori last untuk korang2 yang tak tau malu..ahahahhaa...direct je terus cakap kat pempuan yang korang suka tu..baru gentlemen sikit kan???

-“Agak-agaknya bila kita boleh couple”

-“Saya tengok awak ni sesuai sangat untuk jadi teman saya. Saya berbesar hati kalau awak setuju”.

- “I tahu I bukan lelaki idaman you, tetapi you wanita idaman hati I”

Risikonye..sila bersiap sedia mental dan fizikal untuk di reject andai awek tu tak suka kat korang..jangan bunuh diri lak k..hahahha...

amacam???leh praktik??Selamat mencuba la yep

8 comments:

  1. hye.. boleh ngurat, berkenalan lalu kapel?

    ops~ hehehehe *mode bergurau*

    ReplyDelete
  2. Tak bape suke dengan kategori 1st tu.. Hahahahaha.. Kira mcm tak jalan laa.. Ahaks.. ;p

    ReplyDelete
  3. Takut ngan ayat kategori ke tiga tu

    ReplyDelete
  4. Aku dulu gorat awek aku guna ketogoti ke3 je..memang gempak abes...
    seb bek dapat..dan kekal lagi dah 3 taun pon..

    http://airfood.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. tahniah2..semoga bahagia selalu..

    ReplyDelete
  6. kalo ajak kawin teros boleh..?

    ReplyDelete
  7. arief : sama ade die terima atau ko terima penyepak..

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!