Thursday, May 20, 2010

Sampai Bila Nak Jadik Pemalas

Semenjak...dua menjak..tiga menjak..
aku jadik sangat pemalas..
malas nak pegi keje..
malas nak mandi..
malas nak masak
malas nak makan..(penipu betul...sambil tulis entri sambil makan)
Argghh..tapi ntahlah..aku rasa sangatlah malas..ape kes erh??
dah jadik anak dara pemalas lak..
padanlah tak de anak raja nak kat aku..
2 hari lepas menu aku..
maggie goreng..
semalam..nasi lemak beli..
hari nie maggie goreng lagi...
bukannya tak de lauk lam peti ais tu
tapi aku rasa sangat malas nak masak..
sebab benda yang aku nak masak tu
bahan-bahan nye tak de
aku nak g beli kat bawah tu
tapi bila dah balik dengan basah kuyup..ala2 seksi tu..aku tak de mood ar nak menyoping..
dah masuk umah..memang malas nak kuar..
kalau lepas kawen aku pemalas cam nie..gerenti laki aku makan luar..ooppss...makan makanan jek tak pe erh...jangan makan orang..mauhahhaha
last2 tgk aku dah bermadu ngan makcik yang tukang masak kat kedai tu..
eee..tak rela k...bermadu ngan askar pempuan pun tak mau k...jatuh standard i..hahhaha..poyo...
dah2..mari menikmati maggie goreng bersama aku..
nie kira rajin ar gak nie..


Nie last post untuk malam nie..sebab dah banyak sangat dah post aku hari nie..simpan esok2 la plak...dalam sejarah nie 7 entry sehari..
sila menikmati gambar comel aku ni khas untuk korang..
muahahahha


cik puan yang sewel...

6 comments:

  1. waaaa..
    nampak cam sedap je..
    heheheee

    ReplyDelete
  2. sampai seda diri...
    gyahahha~

    ReplyDelete
  3. aku xleh betol bab makan2 ni.
    konpem t'goda.

    ReplyDelete
  4. xpe nnt2 rajen la tuh hahahaha

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!