Thursday, May 13, 2010

Adamaya Dah Abes Okeh!Sekarang Citer FadzlyFazlyna Lak..

Mengeluarkan air mata lak aku tengok Adamaya tu..sambil2 nak tunggu azan maghrib nak berbuka puasa..minum air mata dulu..uiiittsss...tak masuk mulut k..puasa aku sah lagik..hahahha..
Walaupun aku jarang tengok cerita Adamaya tu, ada episod yang miss disebabkan kepenatan selepas balik kerja...tapi betuuuuulllll3 cerita tu macam ada kena mengena ngan kehidupan aku 2 bulan nie..
Aku adalah Adam...
Dia adalah Maya...
PG adalah Dani
Watak yang sama dengan jantina yang berlainan..huhuuhuh
Yang bezanya ialah PG bukanlah cinta pertama Dia.
Tapi sekadar PG yang kegersangan..ooopssss....
Malas nak cerita banyak2 ar..emo betul aku kalau mengingatkan kejadian tu k...
Tapi akhirnya...
Aku & Dia happy ending story.....Like Adam & Maya

 erkkk..cam ner leh tetukar plak...adam & maya dah tukar jadik Fadzly & Fazlyna

Dan PG ... dah gila macam Dani..Gila Talak..erhh...bile kawen??ekekkke
Hahahaha..ada tak pengarah nak buat cerita Aku & Dia = FadzlyFazlyna..kalo ade, meh cnie aku tolong tuliskan skrip...pastu aku nak belakon gak lam citer nie..watak utama k..ekekekkeke...Watak PG aku nak pilih FarahDiya..amboii..demand..mampus tak de pengarah nak amik ko jadik pelakon cik puan ooooiii..berangan ajek...

p/s: PG = Perempuan Gedik

5 comments:

  1. sedihnya x dapat tgk episod last

    ReplyDelete
  2. tgk ar kt website tv3..
    klau nk tgk yg version fadzlyfazlyna kne tgk live sbb blom masuk tv lgi..

    ReplyDelete
  3. org sume dok kate cter adamaya best..tp kte x pnh tgk langsung..hehe
    rse sgt2 nk tgk..;D

    ReplyDelete
  4. Sebelum ni balik keja je terus ngadap citer adamaya,skang ni duduk bercucuk tanam mengisi masa.citer yang terbaru ni cam tak best la

    ReplyDelete
  5. seb bek ko da denote PG tu ppuan gedik hahaha..baru nk tny dan merepek

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!