Thursday, May 20, 2010

Football = Adidas

Instant Cash Blog kali nie pasal football lagi..adehh...aku dah la tak pakar bab-bab football nie..tengok pun tak..apatah lagi main..muahahha..
Apa pula kena mengena football ngan Adidas..Football tu bola..Adidas pula ada baju, seluar, kasut, perfume, ubat ketiak...ooppss...
Tapi ada satu yang aku tahu kaitan football ngan Adidas..
Tahun nie Adidas adalah penaja utama untuk World Cup 2010..
Dari jersi sampailah ke kasut and peralatan segala semua nya Adidas yang taja..
ooooo itulah rupanya orang kata Football = Adidas..ingat football ingat Adidas..betul tak??ooo..thats y lah football and Adidas has to go together..
Jersi cap Adidas...Kasut cap Adidas..Bola cap Adidas...stokin Adidas..spender???ooopsss..jangan lucah k...

Kalau korang nak tahu..Jersi untuk Chelsea yang dikeluarkan oleh made from Adidas 100% Chelsea tau..Ia adalah t-shirt yang terbaik yang pernah di design oleh Adidas..khas untuk Chelsea...
Adidas nie memang dia fokus lebih untuk football ni and merupakan company utama yang supply team kits  for international football teams..Adidas pernah menyediakan semua peralatan untuk Major League Soccer Team..
Antara famous football teams currently sponsored by Adidas include Real Madrid, Milan, Chelsea, Liverpool , Bayern Munich dan banyak lagilah...
Kesimpulan Football dan Adidas..amatlah berkait  rapat...
Esok (21 May 2010-Friday)..project alpha bloggers  mengadakan Adidas Pure Game Ole KO..juga ditaja oleh ADIDAS lagi..baik sungguh Adidas nie..pukul 7.30pm - 8.30pm di Midvalley Megamall, Centre Court...sesapa yang free, leh g tengok ok...mana lah tahu ada merchandise free ke dari Adidas..aku tak boleh pegi la..jauh..sampai2 sana dah abes game..hahahha...


Kalau korang belum tengok lagi Project Alpha Season 2 video episode 29-32, jom kita tengok sama-sama ok...





Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!

1 comment:

  1. adidas memang smart..
    tp sy pakai boot nike.
    huhu

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!