Sunday, May 30, 2010

Contest Paling Banyak Mengomen!

Sticky Mode Entry sehingga 30.05.2010..scroll down for new entry

Sempena ngan bulan Mei nie.., aku nak buat satu kontest...Contest sapa paling banyak mengomen kat blog aku.....Pemenang ada satu jek ok...Contest nie bermula hari ni bersamaan 03.05.2010 sampai 30.05.2010.

Apa yang perlu korang buat??
Senang jek..korang leh tinggalkan komen kat mane2 entry yang aku post..suka hati korang lah nak komen ke, nak kutuk ke..lantak lah..asalkan korang yang paling banyak komen sepanjang tempoh tu, jadi korang dikira pemenang...

Syarat2 penyertaan...????
Tak ada..hehehehe...

Hadiah???
Sebagai penghargaan kepada orang yang paling banyak komen tu, aku akan buat satu ENTRY KHAS pasal blog die...& ada lagi HADIAH MISTERI....yang tu tak leh ckp sebab hadiah akan diberi berdasarkan korang perempuan ke lelaki ke kanak2 ke..wanita ke.....jadi tetap ada hadiah lain selain dari entry special pasal blog korang...

Tujuan contest ni di adakan???
Secara jujur, memang nak suh korang komen banyak2 kat blog aku pun..hehehehe...

Komen jangan tak komen ..ok!!!Sila war2kan kepada rakan2 anda....tq

66 comments:

  1. first time dengar kontes macam ni


    With Love,
    HazzySuperb

    ReplyDelete
  2. wah..
    men kontes banyak komen la pulak...

    alahai...
    ni komfirm ada yg komen 1 entry tros pukal komen.. boley ea mcm 2??

    hihihih.

    ReplyDelete
  3. hazzy: sebab tak penah org buat ar cam nie kena buat...

    adreynie:tak kisah janji name die nek paling banyak..hehehe

    ReplyDelete
  4. wow..bestnya...dah la aku mmg suka dok komen kat blog org..hehe boleh ler join ok this is my first comment for this entry...


    U ni rock la iena wat contest cenggini..ni second contest i join sbb senang xde kena tampal2 banner..hehe

    ReplyDelete
  5. wah dah ada contest.. kena komen banyak2 la cmni..

    ReplyDelete
  6. ayue: hehehe..rock le sangat..kkikik..yep..cume komen jek tak perlu tempek2

    zuriey : komen2..hehehe

    ReplyDelete
  7. yang nie akak sukek..tak yah nak fenin2...nanti bc la komen akak sampai pitam k...hahaha..lari laju222...

    ReplyDelete
  8. haha.. ^__^ bagus bagus :P




    let see ape u nak komen entry i plak ^___^
    Apa nak buat jika u all berada di dalam rumah terbakar?

    ReplyDelete
  9. kumen2.. hoho...geli ke ikan meludah tu keke..nampak menarek jek :p

    hye kawan2 meh tgk ikan meludah di www.zaiedan.com

    ReplyDelete
  10. takde syarat penyertaan tu yg best..
    nak join lah klo cmni..

    Mi Segera Bukan Penyebab Kanser ?

    ReplyDelete
  11. nak jugak la join kontest nie..haha!

    ReplyDelete
  12. Wah.. Best ni.. Tapi tak tahu hadiah dia apa..

    ReplyDelete
  13. hadiah die masih dalam mencari..tp yg penting special.hehhee

    ReplyDelete
  14. hehehek , mcm best , syarat mudah . insyaallah , hehehehe .

    ReplyDelete
  15. hhmm..mmg bgus contest ni..blh merapatkan silaturahim..

    Jom Serbu Karnival Kerjaya 2010 !

    ReplyDelete
  16. wahhhhh....
    mcm2 betl contest skrng eh....
    bgus2...

    ReplyDelete
  17. peliknye
    nnt aku join k
    tingin gak
    tp tggu ade ms

    >.<

    ReplyDelete
  18. komen ini mewakili seribu komen !

    ReplyDelete
  19. wahh..senang!muehehehe..

    tengs jadik one of my bantal busuk

    ~~lalalalaalala

    ReplyDelete
  20. senang saja contest nie...ni komen 1st gua..keh keh keh

    ReplyDelete
  21. senang saja contest nie...ni komen 1st gua..keh keh keh

    ReplyDelete
  22. huah,xde menang duit ke?? ikikiki

    ReplyDelete
  23. best jugak kan..senang sikit takde syarat2 penyertaan

    ReplyDelete
  24. thanks lawat belog carl. if free datang la lagi sambil click nuff ok!

    ReplyDelete
  25. amik ko..kontest ni walaupon nampak macam gile2..tapi tetap dapat sambutan..best plak tu...
    so aku nak komen banyak2 ni.boleh tak tuan tanah hehehe

    http://airfood.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. hai cik iena.... hehe..ske sgt contest ni tapi saya x nak tutp pluang org len untuk menang..hehe..

    thnks comment blog saya yang x seberapa... :-)

    ReplyDelete
  27. oooo..patutla ko serang aku ngan komen2 erk..hahahha...chaiyok2..gudluck erh...

    ReplyDelete
  28. Nak joinlh lepas ni... hehehehe... 1 sudah dikira... :)

    ReplyDelete
  29. wah.... kena komen byk2 nih! huhuhu...
    tengkiu so much singgah..

    ReplyDelete
  30. senang je ni..huhu..
    hadiah per ek..kete sbijik ke.?

    ReplyDelete
  31. wahaha.kontest best nie.boley try..kih3

    ReplyDelete
  32. kl baru jadi follower...leh tak????:)

    ReplyDelete
  33. wah.. takde syarat apa2.. just komen je ea.. hihi :P

    nak gak la mengomen banyak2.. lalala~

    ReplyDelete
  34. nak join gak..dun wori,kita bukan kaki kutuk..

    ReplyDelete
  35. ala i lmbt tau psl contest mengomen nie...smpat ke nk kumin2 ni

    ReplyDelete
  36. awat tk jumpe comment box dlm blog nie..mmg takde ke, pc sy yg tk dpt view..ehehheehe

    ReplyDelete
  37. aku akan berusaha!
    komen entri lame2 pon kire x?

    ReplyDelete
  38. aha, jalan2 weekend terus nampak contest camni. 1st time jumpe contest unik. :)
    meh jum xchange link.

    ReplyDelete
  39. hehehe...rajinnya buat contest...akak ni paling malas masuk contest2 ni...

    ReplyDelete
  40. kontest xderk syart nie kak..masuk2..ehehe

    ReplyDelete
  41. ooops lupa..ada syarat ka bole conteng bape kali?

    ReplyDelete
  42. dah komen ni..aci kan kalo camni pun?

    ReplyDelete
  43. hye~
    ezy dtg sini n comment kat sini plak~
    tp xjoin plak contest ni
    ehe

    ReplyDelete
  44. Salam menjengah!!wahhh ade contest..
    tp macam da terlewat jek.uhukS!!

    ReplyDelete
  45. uiii ade contest la. tp zie x dpt nk join. kompom kalah nyer sbb zie xde mase nk blog walking..uuuwaaaaaaa. mencikkkk :( hehe

    ReplyDelete
  46. gwa syak gwa nak hadiah lu...
    tapi gwa malas nak komen lu banyak2...

    gwa TERJAH blog lu jela....
    gyahahahahahhaha~

    ReplyDelete
  47. wah..dasat tol!
    pengomen terbanyak?
    wooo~~~

    ReplyDelete
  48. tq follow me..clik nokia for u:)slm perkenalan:)

    ReplyDelete
  49. sori!
    xjmpe tmpt nk tgglkn msg!
    nk heaser ek?
    klu nk,
    sile send details ke akuseniman@ymail.com
    -name blog
    -isi kandungan blog.
    -nak tulisan ape kt header.
    -nak gmba ape dlm header:)
    ok?

    ReplyDelete
  50. nk join..hua3

    folo u.
    folo mine 2..

    ReplyDelete
  51. komen byk2..hahah. da terlambat nie..haishh

    ReplyDelete
  52. wahhh...macam best je ehh....good luck blogger.. *winkwink

    ReplyDelete
  53. ye..kita harus romen farid maupusat..eh silap...kita mesti komen blog cik puan..

    ReplyDelete
  54. ehh...
    gua dah komen la..best arr komen...
    nak komen lagi boley??

    ReplyDelete
  55. cayalah...kontes yg nas xpena tgok..waa...nas suda follow cik puan...ehehe..thx follow me td..dussh :D

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!