Friday, May 21, 2010

Don't Let your cat or dog became an "octomom"

Kalo korang nak tahu, nie adalah mesej rancang kehamilan 
Nadya Suleman - Ibu yang melahirkan anak 8 sekali gus..(makkk aiiii..ternganga jap..) diberi gelaran 
" Octomum"- yang berbaju merah dalam gambar tu adalah Nadya k...

Pertubuhan aktivis haiwan PETA( Pejuang Layanan Beretika Haiwan) bayar Nadya sebanyak ASS5,000 untuk meletakkan mesej nie kat kediaman dia.
Then, PETA gak bagi bekalan burger & hot dog secara bulanan untuk 14 orang anak Nadya. 
Nadya mengalami masalah kewangan menyebabkan dia sukar membayar pinjaman bulanan rumah hingga berkemungkinan bank merampas semula kediaman itu..

 Pic Nadya Suleman waktu pregnant..takut aku tgk perut die..mcm nak jatuh jek..dah tu segala urat timbul..

Persoalan???
Dimanakah suaminye??? Tak de lak paper ni sebut apa-apa pasal husband Nadya nie..
14 anak ooo....tengok orangnya muda lagi..macam mane leh lahirkan 8 anak sekali gus ni?? konpius aku pikir..korang tolong pikir untuk aku..tu lah tujuan aku buat entri nie..nak suh korang same2 pikir..biar cergas sikit otak...

6 comments:

  1. eii ngeri nye tengok perut dia

    ReplyDelete
  2. Salam...mmg tak dinyatakan siapa bapanya...cz octomom mmg sgja melakukan permanian beradas..kalau tak silap sy la..tujuannya,dy nak anak tanpa perlukan suami.utk apa,wallahua'lam..hmm....macam2....

    ReplyDelete
  3. subhanAllah...
    sanggup dia..
    takutnya nak tgk...

    kalo btol dari benih manusia mesti tak sebesar cmne..

    dia guna bayi tabung uji kot..
    masuk sekali 8 sperma ngan ovum..
    huhuhuhuhu~~~

    ReplyDelete
  4. adeh..
    die normally pregnant or guna ivf ka ape ka?

    ReplyDelete
  5. Bintun sazali : oooh..macam tu..sye tak tau pun..huhuuhkkk

    ReplyDelete
  6. mak ai.. memboyot.. nengok org bawa sorang baby dlm kandungan pun dah naik seriau takut jatuh,, yg ni 8 anak dalam tu.. uhh..

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!