Sunday, May 2, 2010

Pertama Kali Memakai Shawl Terasa Amat Berserabut


Haaaa...cute tak aku wei korang???ekekek...giles perasan sey...First time tau aku memakai sebegini rupe..pening erh cam ne nak belit bagai kan....tapi semangat juang yang tinggi tau nak menempek shawl nie kat kepala aku...


Sebab nye shawl nie bubbles...hehehehe..shawl yang kiut nie dibeli oleh Encik Se7en...thats y dengan bersemangatnye nak pakai..tapi kejap aje elok aku nie pakai shawl nie...lepas tu je terus terbarai sana sini...

Last2 dah jadi selendang aje..tp, aku rase cumel jugak pakai shawl nie.e.kekekekek....suke ati ar aku nak perasan jap...

7 comments:

  1. nice juga pakai shawl..
    sng mo handle...

    kalo malas, no need lagi mo lilit2..
    hihihih

    ReplyDelete
  2. comel nyaa.
    hehe.
    saya pun ada shawl pattern mcm tu.
    kain agak nipis dan susah nak bentuk.
    kalo nak lg cantik
    beli yg tebal skit. senang nak bentuk dan lilit.
    pape pun comel

    ReplyDelete
  3. yup ... :P cantik.. :) bagi i satu... haha...



    u taknak komen entry i ke? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>DUNIA LUAR SEORANG BLOGGER YANG NAK TEGAR



    ReplyDelete
  4. Aiz: hahaha..u nak pakai gak ke???neway, tq
    Pipi Muncet..hahahha...comel la sangat..kekekkee

    ReplyDelete
  5. nampak dahi awak luas iena.. hehehehe...larikkkk..org kate dahi LUAS PANDAI...

    ReplyDelete
  6. ape beda shawl ngan tudong..??

    ReplyDelete
  7. shawl tu pjg skit en.arief.
    tudung segi empat sama la kot?

    shawl senang sikit weh kalo da bese.
    lmbt g keje kasi lilit saje.
    heee

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!