Friday, May 21, 2010

Lady Gaga Kerepot??

Oiii..pepagi dah nak ngumpat erk..
tak ler..tadi ade aku terbaca ruangan komen kat Berita Harian tu
aku memang suka baca komen2 kat situ
ala2 wakil rakyat la plak aku nie
wakil rakyat pun belum tentu baca
hahahha..yang aku nak cakap sekarang nie
adalah satu komen tu kan
berbunyi begini..

" Gaga dalam kamus bahasa bermaksud kerepot. dah tu Lady Gaga tu apa??fikir2lah sendiri"


Hahahha..benda cam nie pun nak complaint lam paper ke??
Betul ke Gaga tu maksudnya kerepot??
Aku dah try google, tapi tak jumpa..aku tengok lam kamus dewan, Gaga tu maksudnya huma.adehh..ade sesape yang tahu maksud lain bagi Gaga??

Nota Menyelit : Banyak betul dugaan nak siapkan entri nie..termengah2 aku baru balik dari Court utk sampaikan something yg urgent....Court tu hari nie kes AI yang korang syg tu...uhuhuhuuh...

8 comments:

  1. die ni skandal aku dulu..hoho.

    ReplyDelete
  2. Hahahah..ye ke..terkutuk lak skandal ko nie

    ReplyDelete
  3. permpuan kerepot la ye..kih3..lawak ;)

    ReplyDelete
  4. mungkin lady gaga ada penjelasan tersendiri,nanti suh lady gaga tu komen kat sini ye

    ReplyDelete
  5. kalau dalam bahasa iban "gaga" tu maksudnya gembira.....

    ReplyDelete
  6. AI tu sape??
    lady kerepot to be la kottt

    ReplyDelete
  7. tricksrex: ish..AI punye glamer ko tak kenal..Anuar Ibrahim ler..

    ReplyDelete

Silakan mengomen ye..tak kena makan pun!!